Resultats de la cerca frase exacta: 5

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
2. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
3. havarti
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i no cuita, tova i flexible, amb ulls petits, de gust suau i aromàtic, originari de Dinamarca. [...]
4. tolko
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa, que sovint es presenta decorat amb altres aliments, principalment amb trossos de fruita o espècies, originari de Dinamarca. [...]
5. danablú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, de pasta blanca untuosa, amb vetes de floridura verdes, de gust una mica picant i amb un 45% de matèria grassa, originari de Dinamarca. [...]